Buharla Yemek Pişirmede Son Teknoloji!

Buharla Yemek Pişirmede Son Teknoloji!

 

Sevgili hanımlar ve mutfakta zaman geçirmeyi, yemek yapmayı seven değerli beyler. Yemek yapmaktaki marifetlerimizi sergilemede, konuklarımıza iyi sunumlar yapmakta iddia ediyorum diyorsanız, mutfakta bir yenilik sizleri bekliyor. Sağlıklı ve az yağlı yemekleri bir çırpıda hazırlamak, yine zamandan kazanarak lezzetten ve sağlıktan ödün vermeden güzel yemekleri nasıl hazırlayabiliriz bir bakalım… Tataam… İşte üç çeşit yemeği buhar ile pişirebilen, zaman ayarlı yeni tenceremiz…

pisirme-tenceresi

Et yemeğinden, sebzeye bakliyattan balığa kadar geniş bir yelpaze ile karşımızda bir pişirme harikası.  Sebze ve et yemeklerimizi zaman ayarlaması ile yapabileceğimiz, vitamin ve mineral kaybı yaşamadan sağlıklı yemekler yapmamızda olanak sağlayan bir tencere. Özellikle de şeker hastaları, sindirim rahatsızlığı yaşayan ve diyet yapan hanımlarımızın beğeni ile kullanacağı, kanserojen ve zararlı madde kullanılmadan üretilmiş pişirme tenceremiz.

pisirme-kabı

Pişirme süresi bittiğinde kendiliğinden kapanan, buhar sepetleri şefaf plastikten üretilmiş, az enerji harcayarak tasarruf sağlayan, mutfak tezgahınızda fazla yer kaplamayan, yaklaşık olarak 1 kilo 850gr ağırlığında, 800watt elektrik gücü ile çalışan, ferah iç hacmi ile leziz ve sağlıklı yemekler pişirmekte biz hanımların mutfakta pratik yardımcısı.

pisirme-tenceresi-tavuk-yemegi

Böyle güzel bir tencereye kim sahip olmak istemez ki?